Jethro Tull - A Little Light Music (CD)

Jethro Tull
A Little Light Music (CD)

Live album britských rockerov z roku 1992 v remastrovanej podobe. Posledný kus.

InterprétJethro Tull
VydavateľCD Maximum
Rok vydania1999
Dodacia dobaNa sklade
ŠtýlArt Rock
Typ tovaruCD
9,99 €

Objednajte si tovar spolu nad 70,00 €
a poštovné máte zadarmo!

Viac o produkte

1 Someday The Sun Won't Shine For You
2 Living In The Past
3 Life Is A Long Song
4 Under Wraps
5 Rocks On The Road
6 Nursie
7 Too Old To Rock And Roll, Too Young To Die
8 One White Duck
9 A New Day Yesterday
10 John Barleycorn
11 Look Into The Sun
12 A Christmas Song
13 From A Dead Beat To An Old Greaser
14 This Is Not Love
15 Bourrée
16 Pussy Willow
17 Locomotive Breath